elektrooxigen webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

Szénanáthás a gyermekem
Szénanáthás a gyermekem

bruttó 960 Ft
AKCIÓ! - 70%
bruttó 288 Ft

További akciós termékek
Vásárlási információ
Regisztráció:
 
Regisztrációját egyszerűen, gyorsan, on-line elvégezheti (a lap jobb felső részében található „Bevásárlókosár” nevű blokk, „regisztráció” menüjében), és azonnal vásárolhat a webáruházunkban.

Amennyiben a regisztráció, vagy a belépés során bármilyen problémába ütközne, klikkeljen a következő linkre: GYIK.
(Bizonyos esetben előfordulhat, hogy a böngésző beállításán változtatnia kell)

Rendelés: 


A lap bal felső részén található „kategóriák” nevű blokkban választhatja ki a megtekinteni, megrendelni kívánt termékcsoportot, és a hozzá tartozó alcsoportokat. Rá klikkelve eljut az áruházba feltöltött termékekhez.
A kiválasztott termékre klikkelve, megtekintheti a nagyméretű képeket a termékekről, a termék leírását, megadhatja a rendelni kívánt mennyiséget. Ezt követően a „hozzáadás a kosárhoz” nevű ikonra kattintva megrendelheti a terméket. 
Vásárláskor körültekintően válassza ki a kívánt terméket - a termék leírások, képek segítséget nyújtanak a termék alaposabb megismerésében, majd a kosár ikonra kattintva bekerül kosarába a megrendelni kívánt tétel. Amennyiben több tételt kíván megrendelni, akkor a kosár tartalmának megjelenését követően térjen vissza a termékek közé és válasszon másik terméket.

Termék
keresés megkönnyítése érdekében Ön termék kategóriák között kereshet, vagy a kereső segítségével, kulcsszó megadásával a kulcsszónak megfelelő terméket gyorsan megtalálhatja.

Amikor a terméke(ke)t kiválasztotta és kosárba helyezte, megjelenik a kosarában lévő termékek listája, mennyisége és bruttó ára. Ebben az esetben lehetősége van még mennyiséget módosítania vagy törölnie.

A fizetési mód kiválasztása (Személyes átvétel, Utánvét, Előre utalás) és személyes adatai ellenőrzése után a rendelés feladásához nyomja meg a megrendelés elküldése gombot.

Előre utalás:
A megrendelés elküldése után munkaidőben feldolgozzuk rendelését és 2 órán belül küldünk egy visszaigazoló levelet, amiben mellékletben csatoljuk a számlát (PDF formátum). Utaláskor kérjük a számlaszámra hivatkozzon.

A megrendelés elküldését követően ön egy visszaigazoló email-t kap (a regisztrációnál rögzített címre).Szállítás (Magyarország területén): 

GLS futárszolgálat díjai

GLS Utánvét

GLS Előreutalás

18.000,- Ft-ig

1.600,- Ft.

1.100,- Ft.

18.000,- Felett

Ingyenes

Ingyenes

 

 

 

       

       

A megrendelt terméke(ke)t, az Ön megerősítését követően 24 órán belül feladjuk (kivétel a hétvégén, munkaszüneti napokon feladott rendelések, ebben az esetben max.48 órán belül, vagy az első munkanapon).
 
Áru átvételekor legyen szíves ellenőrizni, hogy a számlán feltüntetett termékek egyeznek-e a csomagban található termékekkel. Amennyiben eltérést tapasztal, kérjük hívja vevőszolgálatunkat. 


Adatbiztonság:

Ezúton tájékoztatjuk önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében kerül regisztrálásra.
Adatait harmadik félnek nem adjuk át, valamint adatainak kezelése során mindenkor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Cégek, vállalkozások on-line rendelése:

Amennyiben Ön cége, vállalkozása részére kíván az on-line webáruházon keresztül rendelni, a vállalkozás adatait, a kapcsolattartó személy nevét, adószámát, elérhetőségét a regisztrációkor legyen szíves megadni, illetve a megrendelés adatainál a "számlázási cím" rovatban. Ezt követően munkatársunk felveszi a megadott kapcsolattartó személlyel a kapcsolatot megrendelése lehető leggyorsabb és zökkenőmentes teljesítése érdekében.
 
Köszönjük megtisztelő figyelmét és érdeklődését!

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló
Webáruház készítés és bérlés

0.11 mp
SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés